LG:  Telefon će

Novi koncept telefona

LG: Telefon će "birati" raspoloženje na osnovu toga kako se koristi

LG je objavio teaser za potpuno novi koncept telefona, koji će predstaviti ove godine na World IT Show 2014 događaju u Koreji.

Za sada nije poznato previše detalja o uređaju, sem njegovog imena i epiteta koje LG koristi uz telefon - "personalni i promjenljivi".

Telefon nosi naziv AKA, a imaće panel koji će moći da se zamijeni drugim u drugoj boji, piše B92.

Prikazan je telefon sa animiranim očima, koje gledaju sa gornjeg dijela zamjenljivog, zaštitnog panela, a "oči" pokazuju različito raspoloženje.

LG tvrdi da će svaki telefon "birati" raspoloženje na osnovu toga kako se koristi, kao i na osnovu aplikacija, muzike, i sličnih instaliranih funkcija. LG AKA se u Južnoj Koreji očekuje tokom narednog mjeseca, a ne očekuje se lansiranje van tržišta Azije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.