Jadran osigurao treće mjesto i plasman u Eurokup
Kvalifikacije za Ligu šampiona

Pobjeda nad Marsejom

Jadran osigurao treće mjesto i plasman u Eurokup

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović igraće na završnom WTA turniru u Singapuru u grupi sa prvom igračicom sveta SeVaterpolisti Jadrana pobijedili su danas u Zagrebu francuski Marsej 9:6 (2:0, 4:2, 1:2 i 2:2), u utakmici trećeg kola druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona. renom Vilijams, koja brani titulu.

Tim trijumfom, prvim na turniru, hercegnovski tim je osigurao treće mjesto i plasman u Eurokup.

Crnogorskom prvaku za nastavak takmičenja u Ligi šampiona neophodan je trijumf Primorja protiv Mladosti sa šest i više golova razlike.

Duel Mladosti i Primorja počeće u 12 sati i 30 minuta.

Jadran je turnir završio sa po jednim trijumfom, porazom i remijem.

Izabranici trenera Vladimira Gojkovića nakon startnog remija protiv Mladosti, juče su poraženi od Primorja.

Marsej je nastup okončao bez bodova.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Aleksa Ukropina sa tri, dva gola postigao je Jovan sarić, a po jedan Luka Sekulić, Bojan Banićević, Dragan Drašković i Stefan Pješivac.

Plasman u narednu rundu takmičenja, nakon tri odigrana kola, izboriće dvije najbolje ekipe iz grupe, dok će trećeplasirani tim takmičenje na evropskoj sceni nastaviti u Eurokupu.

 

(RTCG)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.