Najpoznatiji brendovi automobilske industrije na Sajmu automobila u Budvi (FOTO)
Sajam automobila u Budvi 2014.

Od 8. do 12. oktobra

Najpoznatiji brendovi automobilske industrije na Sajmu automobila u Budvi (FOTO)

Sajam automobila u Budvi, 17-ti po redu danas je svečano otvoren na Jadranskim sajmu. Na jednoj od najatraktivnijih i najposjećenijih sajamskih manifestacija, koja traje od 8. do 12. oktobra, posjetioci imaju priliku da vide modele 60 najpoznatijih brendova automobilske industrije.

Ovogodišnji Sajam automobila svečano je otvorio prof.dr. Radenko Purić, diirektor „Lovćen osiguranja“- ovogodišnjeg sponzora Sajma automobila.

„Jadranski sajam je i ovaj put domaćin najveće smotre svjetske automobilske industrije koja se organizuje u Crnoj Gori, čime se visoko pozicionira na mapi regionalnih smotri automobilizma“, kazao je na svečanom otvaranju direktor „Lovćen osiguranja“ prof.dr Radenko Purić, i dodao da ga, kao predstavnika branše osiguranja, posebno  čini zadovoljnim velika  raznovrsnost  i kvalitet ponude – ne samo izlagača, već i lizing kompanija i osiguravajućih kuća.

kropovanaslika2

„Na ovaj način kupcima je omogućeno da vozila nabave pod najpovoljnijim uslovima i uz sajamske popuste“, naglasio je Purić.

Direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković iskazao je zadovoljstvo kvalitetom ponude koju čini čak 60 svjetskih brendova, kao i željom izlagača da se na ovaj način probliže kupcu, te njihovom hrabrošću da, u međusobnoj konkurenciji, na relativno malom prostoru, predstave svoj asortiman i ostvare željene rezultate.

kropovanaslika3

Kao posebnu pikanteriju ovogodišnjeg sajma istakao je premijernu prezentaciju  12 novih modela, od kojih se dva modela,  Nissan i Mercedes, istiovremeno predstavljaju  na sajmu u Budvi i Parizu.

Pored skupih i luksuznih automobila, na Sajmu se mogu vidjeti i old tajmeri poput čuvenog ''fiće''.

Tokom Sajma automobila, u okviru programa manifestacije, biće dodijeljene novinarske nagrade za najbolje izložene modele u više kategorija. Za posjetioce sajma organizovana je nagradna igra , putem koje će birati svoje favorite, a neće izostati ni edukativni sadržaji na adekvatne teme, kao što je „Bezbjednost u saobraćaju“.

Za najbolji izlagački nastup, Jadranski sajam dodijeliće tradicionalnu nagradu „Expo trophy“, što je dodatna motivacija izlagačima da što ljepše urede svoj izložbeni prostor.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.