U oružanom napadu u školi povrijeđen učenik
ilustracija

SAD

U oružanom napadu u školi povrijeđen učenik

Najmanje jedna osoba povrijeđena je u oružanom napadu izvedenom u srednjoj školi u američkom Kentakiju, javlja agencija Anadolija (AA).

Nema informacija o počiniocu ovog napada.

Policija Louisville na području Kentakija navodi da je usljed oružanog napada, koji se u popodnevnim satima dogodio u školi Fern Creek, povrijeđen jedan učenik.

Dodaju da se povrijeđeni učenik ne nalazi u kritičnom stanju. Prema riječima očevidaca, učenici su školu napustili s rukama iza glave te da su se nakon izlaska iz škole sastali s članovima svojih porodica koji su čekali u blizini škole. 

Nema detaljnijih informacijama o tome da li ima još povrijeđenih, a tvrdi se da je napadač napustio zgradu škole.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.