Novi modni hit: Sandale do pola butine?!

Sledeće sezone

Novi modni hit: Sandale do pola butine?!

Sledeće sezone će biti hit "duboke" sandale. Nije vam jasno kako do izgleda? Prsti ili peta su otvoreni, nekada i jedno i drugo, ali umjesto kaišića oko zgloba, na primjer, dizajneri su dodali materijal, kožni ili neki sa elastinom, koji doseže do pola lista, koljena, čak i do pola butine.

Ne može se reći da je praktično za vrele dane, ali je seksi za "vrele" noći,

Mogu da se nose uz sve - suknje različitih dužina, šortseve, čak i da se navuku preko pantalona koje imaju uzane nogavice, kao što smo imalu priliku da vidimo na reviji modne kuće "Živanši" (Givenchy), na Nedelji mode u Parizu koja se održava od 23. septembra do 2. oktobra, piše Mondo.

Sledećeg proljeća i ljeta, nosiće se i takozvane "apostolke", a novina su modeli sa štiklom!

cipelesandale

Špic je i dalje dominantan, kao i cipele u muškom stilu.

Boje su svijetle, nema više drečavih nijansi, ali oni koji žele da budu upadljivi ne treba da brinu - na nekim revijama su prikazane tamne cipele sa, na primjer, cvrnim ili zelenim štiklama.

sandaleobuca

Takođe, pažnju na sebe, možete da skrenete i modelima asimetričnog dizajna, kakvi su, na primjer, prikazani na reviji modne kuće "Kenzo".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.