Inspektoru izgorio automobil
ilustracija

Bijelo Polje

Inspektoru izgorio automobil

Automobil "golf 5" policijskog inspektora iz Bijelog Polja Ćemala Ljuce, dijelom je izgorio juče ujutru oko četiri sata, u ul. Voja Lješnjaka, pišu Vijesti.

Osim štete na vozilu parkiranom ispred stambene zgrade u kojoj Ljuca stanuje, oštećen je i dio frizerskog salona, uz koji je automobil bio parkiran.
Sa lica mjesta, prema informacijama Vijesti, izuzeti su materijalni tragovi i upućeni na vještačenje u Forenzičarski centar u Danilovgradu.
Te analize pokazaće da li je neko namjerno zapalio automobil .
Niko od stanara okolnih zgrada, kazao je isti izvor Vijesti, nije čuo eksploziju.
Ćemal Ljuca je brat Džemala Ljuce, bivšeg sekretara Opštine koji je prije oko četiri godine osuđen na dvije godine zatvora zbog krivičnog djela - mito u pomaganju.
U istom predmetu zbog primanja mita i korupcije osuđen je  njegov dugogodišnji prijatelj i sudija Višeg suda  u Bijelom Polju Arif Spahić.
Podsjećamo Spahiću, je u dva navrata ove godine, podmetana eksplozivna naprava u dvorište kuće.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.