Dejvid Bouvi je imao poseban krevet za orgije sa slavnim osobama
Dejvid Bouvi

Otkriveni detalji

Dejvid Bouvi je imao poseban krevet za orgije sa slavnim osobama

Autorka biografije Dejvida Bouvija otkriva detalje "zlatnih godina" i piše o divljim zabavama u Dejvidovom londonskom domu, koje su bile začinjene kokainom, orgijama i slavnim ženama i muškarcima.

National Enquirer je objavio detalje iz tek izdate biografije Dejvida Bouvija, koju je napisala Vendi Lij. Ona je pisala i o godinama kada je Bouvi bio Zigi Stardust, a zabave pune kokaina i orgija bili su, tada, legendarne.

Bouvi je navodno imao ogroman krevet, prekriven krznom koji su svi tada zvali "rupa", smješten u dnevnom boravku njegovog londonskog doma. Krevet je, naime, imao posebnu upotrebu. Na njemu su se događale neke od "najpoznatijih" orgija tih godina.

"Bouvi i njegova tadašnja žena, Anđela, održavali su nevjerovatne orgije u Oakley Streetu. U "rupi" se nije znalo ko je s kim. Mik Džeger je dolazio i bio je uključen u seksualne stvari", napisala je autorka biografije "Bouvi".

U takve i slične aktivnosti, piše ona, bile su uključene i slavne žene poput Sjuzan Sarandon, Marjan Fejtful i drugih.

Autorka navodi da su se Bouvi i Anđela upoznali preko muškarca s kojim su oboje tada spavali.

Ona je u svojoj knjizi naglasila da je, otkako se oženio sa Iman 1992., Dejvid vjeran suprug i otac njihovoj ćerki, kojoj je sada 14 godina, prenosi cdm.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.