Radonjić: ABA titula i Top16 Evrolige
Radonjic

Velike ambicije

Radonjić: ABA titula i Top16 Evrolige

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić vjeruje da će njegov mladi tim biti spreman da ove sezone osvoji trofej Jadranske lige i izbori plasman u Top 16 fazu Evrolige.

"Uvjeren sam da će ove sezone tim biti spreman da osvoji trofej Jadranske lige. Grupa u Evroligi je izuzetno teška, nadam se da će ovaj tim sa svim prednostima i manama koje ima, uz ambijent i podršku navijača koja nas je krasila prošle sezone, napraviti podvig i plasirati se u Top 16 fazu. Ako ne vjeruješ u čuda, ona se neće ni desiti", rekao je Radonjić.

On je naveo da će ''crveno-bijeli'' u sadašnjem sastavu početi sezonu, bez angažovanja pojačanja.

"Ovaj tim je mlađi i jeftiniji, ali siguran sam da će uz naporan rad biti spreman kada počne plej-of. Biće oscilacija zbog mladosti ekipe. Tim je drugačijih karakteristika i drugačije će se ponašati u odnosu na ekipu od prošle sezone", kazao je Radonjić. 

Crnogorski stručnjak istakao je da je tokom priprema ekipa imala dosta problema zbog obaveza igrača u reprezentacijima, ali i povreda. 

"Radili smo koliko su nam dozvoljavale okolnosti i odigrali mali broj pripremnih mečeva, iako je ideja bila da u ovom periodu odigramo protiv što kvalitetnijih ekipa. Mečevi na turniru u Turskoj bili su iznad očekivanja, s obzirom na sve što se dešavalo tokom priprema. Moramo da nastavimo sa dobrim radom", zaključio je Radonjić. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.