Jovetić u timu za sjutrašnji meč sa Romom
Jovetić

Povratak na teren

Jovetić u timu za sjutrašnji meč sa Romom

Mančester Siti sjutra veče igra drugu utakmicu Lige šampiona protiv Rome, a u sastavu "građana" biće i crnogorski napadač Stevan Jovetić, potvrdio je šampion Engleske.

Nakon poraza od Bajerna u Minhenu (0:1) u prvom kolu, "građanima" je potrebno da osvoje tri boda protiv Rome, koja je ubjedljivo savladala moskovski CSKA (5:1), kako bi ostali favoriti za osvajanje jednog od dva mjesta koje vodi u nokaut fazu.

Siti je saopštio da se Jovetić vraća u ekipu nakon povrede, a da Fernando nije uspio da se oporavi. Njih dvojica trenirali su danas na "Etihadu" sa ostakom tima, ali je Brazilac ipak otpao iz konkurencije za sjutrašnji duel.

Jovetić zbog povrede zadnje lože nije igrao praktično cijeli septembar i za vrijeme oporavka propustio je pet Sitijevih mečeva, kao i utakmicu reprezentacije sa Moldavijom.

Siti je bio u problemu i zbog povrede Serhija Agera, ostao je samo sa jednim pravim napadačem, Edinom Džekom, ali nakon što nije bio u timu na meču protiv Šefild Vendsdeja u Liga kupu, Argentinac je igrao protiv Hala u Premijerligi proteklog vikenda.

Što se tiče ostatka ekipe, Samir Nasri neće biti na raspolaganju Manuelu Pelegriniju zbog oporavka od povrede prepona, dok se očekuje da će se među stativama vratiti Džo Hart, nakon što je ga je u subotu Čileanac odmarao.

"Nastavljamo bez Fernanda, dok je Stevan Jovetić na spisku ekipe za sjutrašnju utakmicu. Samir Nasri je juče operisan, očekuje ga najmanje mjesec dana pauze. Svi ostali igrači su spremni", izjavio je danas Pelegrini na konferenciji za medije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.