Predstava “Opera za tri groša“ premijerno u Novom Sadu
Predstava “Opera za tri groša“ u režiji Tomija Janežiča

3., 4. i 5. oktobra

Predstava “Opera za tri groša“ premijerno u Novom Sadu

Predstava “Opera za tri groša“ u režiji Tomija Janežiča, a koprodukciji Kraljevskog pozorišta Zetski dom i Srpskog narodnog pozorišta, biće premijerno izvedena u Novom Sadu 3., 4. i 5. oktobra. Nakon toga, predstava će po drugi put ( prvi nakon premijernog izvođenja 16.juna ) biti izvedena i u Kraljevskom pozorištu Zetski dom u okviru Bijenala crnogorskog teatra.

Otvaranje pozorišne sezone u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu biće upriličeno premijernim izvođenjem predstave „Opera za tri groša“, u režiji Tomija Janežiča, nastale kao koprodukcija između Kraljevskog pozorišta Zetski dom sa Cetinja i SNP-a iz Novog Sada. „Opera za tri groša“ biće izvedena 2. i 3.oktobra u 19h, i 4.oktobra u 18.30h.

DSC0504
Nakon izvođenja u Novom Sadu, publika iz Crne Gore će imati priliku da predstavu pogleda 7.oktobra sa početkom u 19h, u Kraljevskom pozorištu Zetski dom, u okviru Bijenala crnogorskog teatra.

DSC1536

Karte se mogu kupiti na biletarnici Zetskog doma od 10-13h i 18-20h, kao i na brojeve telefona 067 428 655 i 041 235 280. Za publiku iz Podgorice je organizovan prevoz – parking tržnog centra Delta u 18h, povratak poslije programa ispred pozorišta.

Cijena karata je 10 eura.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.