Adžić već razmišlja o Vardaru
Budućnost

Provjera pred ligu šampiona

Adžić već razmišlja o Vardaru

Utakmice protiv Krima i Metalurga na startu Regionalne lige poslužile su rukometašicama Budućnosti kao dobra provjera pred start Lige šampiona.

Budućnost je u grupi sa Vardarom, Podravkom i Tiringerom, a prvi rival "plavih" biće Makedonke 19. oktobra u "Morači".

" Nijesmo ni očekivali više od utakmice protiv Metalurga. Priliku su dobie igračice koje nemaju dovoljno prostora u Ligi šampiona i one su odradile svoj dio. Zadovoljan sam kako je ekipa djelovala u duelu protiv Metalurga. U ponedjeljak u pet ujutru krećemo za Hrvatsku, gdje ćemo odigrati kontrolne mečeve protiv Lokomotive i Podravke. Zbog toga su neke djevojke odmarale protiv Metalurga, jer od predstojeća dva meča u Hrvatskoj očekujemo mnogo više i vjerujem da će to biti prave provjere pred Ligu šampiona. Razmišljamo o Vardaru kao prvom protivniku u Ligi šampiona, ali i o Tiringeru i Podravci. Ne opterećujemo se kvalitetom Vardara i činjenicom da se značajno pojačao, ali normalno da ćemo se najviše spremati za prvi meč kao što je bilo i do sada. Imamo kvalitetnu ekipu, ali i jaku grupu što je prošle sezone, ali i uvijek do sada, bilo značajno za podizanje forme. Mislim da ćemo mi najviše dobiti u tim mečevima u grupnoj fazi, a potom i kroz Evropsko prvenstvo i nastavak elitnog takmičenja. Vjerujem da možemo do finalnog turnira, a onda je u ta dva meča sve moguće – rekao je trener Adžić, a prenosi sajt podgoričkog kluba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.