Aleksandra Prijović  povećala grudi za tri broja?! (FOTO)
Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica

Pjevačica nedavno ugradila silikone

Aleksandra Prijović povećala grudi za tri broja?! (FOTO)

Sve popularnija zvijezda “Granda” Aleksandra Prijović (19) odlučila je da dovede svoj izgled do savršenstva, pa je tako prije manje od mjesec dana svoje grudi povećala za tri broja. Kako saznaje Alo, Prijovićeva nije bila zadovoljna izgledom, te je bila na hirurškoj inervenciji u jednoj klinici, gdje je ugradila implante u grudi, a svoje nove obline prošetala je u kafani kod Zorice Marković.

- Aleksandra u posljednje vrijeme ima dosta nastupa i želi da bude veoma uspješna u svom poslu. Poznato je da je za posao pjevačice jako bitan fizički izgled, zato se ona na sve načine trudi da ga dovede do savršenstva. Tako je nedavno posjetila jednu kliniku gdje se podvrgla hirurškoj intervenciji povećanja grudi. Iako ima 19 godina, Aleksandra je imala potpunu podršku od svoje mame i dečka Ljubomira Perućice, pa joj je zato bilo lakše da legne na operacioni sto. Prijovićeva je nekoliko dana morala da leži, jer je imala bolove, ali pošto je oporavak kratko trajao, ona je brzo u javnosti počela da pokazuje svoj novi, znatno bujniji dekolte - izjavio je za “Alo!” izvor blizak pjevačici.

aleksandra1

Kako bi potvrdili ove informacije, redakcija portala Alo je kontaktirala mladu pjevačicu, ali ona tvrdi da nije išla na plastičnu operaciju.

- Na toj fotografiji koju ste vidjeli imala sam korset koji je podigao grudi - tvrdi Prijovićeva, dok fotografije pokazuju suprotno.

aleksandra2

Inače, da je stvarno ugradila silikone u grudi pokazuju i fotografije na društvenoj mreži Fejsbuk. Naime, kada se početkom avgusta ove godine sa svojim dečkom slikala u kupaćem kostimu na plaži, pjevačica je imala vidno manje grudi, da bi prije nekoliko dana osvanula fotografija na kojoj ona ponosno pokazuje svoj bujni dekolte.
 

Prije pet mjeseci napumpala usne!

Kao što je “Alo!” već pisao, Aleksandra je u aprilu ove godine uradila korekciju svojih usana. Pošto je imala tanke usne, ona je odlučila da ih napumpa, a poslije ovog zahvata samopouzdanje joj je poraslo. I tada je, kao i sada, pjevačica na Fejsbuk postavljala fotografije na kojima se vidi da su joj usne bujnije, ali se ovim povodom nikada nije oglasila.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.