Ovo je najzgodnija pljačkašica na svijetu (FOTO)
Stefani Bodoan

Za nju su svi čuli

Ovo je najzgodnija pljačkašica na svijetu (FOTO)

Kanađanka Stefani Bodoan (21) iz Montreala je okorela pljačkašica, ali njena ljepota je opčinila korisnike Fejsbuka.

Na njen teret je stavljeno 108 tužbi za pljačke po kanadskim gradovima, i to samo u avgustu.

Međutim, ona je i pored tog lošeg glasa uspjela da osvoji mnoge na društvenim mrežama. Kada se skinula u kupaći kostim i pokazala svoje atribute, svi su jednsotavno poludjeli za njom, prenosi Blic.

stefani1

Neki su je uporedili sa najzgodnijim kriminalcem, Džeremijem Miksom, čija je policijska fotografija u junu osvojila žene širom svijeta.

Nakon što su se njene fotografije munjevito proširile internetom, Stefani su odmah počastili nadimkom „najzgodnija provalnica na svijetu“.

Kako piše Le Journal de Montreal, nevaljala studentkinja uhvaćena je zbog ukupno 42 provale, a lista je upotpunjena optužbama za posjedovanje čak devet ukradenih pištolja.

stefani2

Na sudu se pojavila u ponedjeljak i tada joj je na teret stavljeno još šest novih prekršaja. Navodno je provaljivala u društvu trojice maloljetnika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.