Istraga o ubistvu Armina Osmanagića:  Saslušani Šaković i Đurišić
Ubijeni: Armin Muša Osmanagić

Negirali da imaju bilo kakve veze sa ubistvom

Istraga o ubistvu Armina Osmanagića: Saslušani Šaković i Đurišić

Inspektori kriminalističke policije saslušali su Aleksandra Aca Šakovića i Ranka Đurišića, zvanog Crni, u okviru istrage o ubistvu Armina Muše Osmanagića (40), potvrđeno je „Danu“ iz vrha MUP-a.

Kako je saopšteno „Danu“ Šaković i Đurišić su dali izjave u svojstvu građana u prostorijama podgoričke policije prilikom čega su negirali da imaju bilo kakve veze sa ubistvom. Inspektore je zanimalo njihovo kretanje, kako i to s kim su kontaktirali tokom dana kada je Osmanagić ubijen. -U okviru istrage o ubistvu Armina Osmanagića saslušano je više lica iz Podgorice. Među saslušanima bili su i Aleksandar Šaković i Ranko Đurišić, koji su negirali da imaju bilo kakve veze sa dešavanjima u Baru, jer su toga dana bili u Podgorici. Predočili su inspektorima da njihovu priču može potvrditi više osoba. Takođe, Šaković i Đurišić su kazali da su za ubistvo Osmanagića saznali iz medija-rečeno je „Danu“ iz Uprave policije.

Policija će provjeriti alibije Šakovića i Đurišića, a biće nastavljeno saslušanje svih lica za koja se procijeni da bi mogla pomoći u rasvjetljavanju zločina. Od dana ubistva Osmanagića pojačane su mjere nadzora nad pripadnicima njegove grupe i grupe koju je predvodio pokojni Luka Đurović. Pošto su te dvije grupacije poslednjih godinu dana u sukobu, postoji bojazan da bi moglo doći do osvete pripadnika klana nedavno ubijenog Osmanagića.

Podsjećamo, Osmanagić je dovođen u vezu sa ubistvom vlasinka i urednika „Dana“ Duška Jovanovića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.