Najbolji način da sagorite masti i smršate
Ilustracija

Siguran rezultat

Najbolji način da sagorite masti i smršate

Ako odlučite da želite smršaviti i napraviti rezultat, onda trebate znati koji je najbolji metod za ostvarivanje rezultata.

Riječ je o "blitzkriegu" protiv masti

Ako niste do sada čuli za ovu riječ, radi se o metodi ratovanja prvo korištenoj u Drugom svjetskom ratu kada napadnete svim silama u kratko vrijeme, bez ikakve naznake i zauzmete veliku teritoriju, prije nego protivnik shvati šta se dešava, piše Klix.

Tako isto treba napasti na mast. Mobilizacija svih resursa i "boom".

Koliko uložite, toliko ćete i dobiti

Ako se zalažete za nešto, eto da se samo pika vaš trud, takvi će biti i rezultati. U ratu protiv masti trebate napasti sa svim mogućim sredstvima i to odmah, dok tijelo ne skonta šta namjeravate.

Lagani pristup će donijeti lagane rezultate i onda gubite na motivaciji jer treba puno vremena da postignete ono što želite, a znate da danas niko nema vremena.

Moj "blitzkrieg"

Kada ste u sitauciji da trebate smršati i da to želite što prije, neka tvoj rat izgleda ovako:

Trening - šest puta sedmično po 45 minuta sa minimalno 60 minuta šetanja svaki dan.

Ishrana – 0 ugljikohidrata mjesec dana (može i manje dana, ali što kad mogu ovako brže), osim 50 grama voćnog šećera u šejku poslije treninga i borovnica.

Suplementi – Neki sagorijevač masti, multivitamin, omega 3, vitamin C, protein u prahu.

Antistres – 20 minuta dnevno relaksacije uz laganu muziku i duboko disanje, kamilica prije spavanja, šolja borovnica poslije večere, kafa jednom dnevno, zeleni čaj tri puta dnevno, pregledati tri komedije sedmično.

Šta mislite kakvi bi bili rezultati?

Nakon ovog "blitzkriega" od mjesec dana, onda idu dvije sedmice laganijeg režima, dva treninga manje, malo više šetanja, malo više ugljikohidrata, čat obrok jednom sedmično, od suplemenata multivitamin, omega 3 i protein, antistres ostane na 20 minuta dnevno relaksacije i borovnicama.

Tijelu i mozak trebaju da se odmore od režima i malo uživaju.

Ako trebate još rezultata, onda spremam drugi "blitzkrieg" i "boom".

Pokušajte "blitzkrieg", iznenadit ćete se koliko možete postići.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.