Kada žene varaju bez razmišljanja
Ilustracija

Nevjerstvo

Kada žene varaju bez razmišljanja

Nevjera nije samo karakteristika muškaraca, pokazala su brojna istraživanja u kojima su žene često iskazale sklonost ka takvom ponašanju.

Ipak, motivacija kod jednog i drugog pola je poputno različita.

Žene uglavnom imaju četiri razloga za nevjeru nakon kojih ne osjećaju kajanje.

Teška situacija u braku

Naime, loš odnos s partnerom uzrok je prevare koja u ovom slučaju služi kao karta za izlazak iz lošeg braka, a često i ne pokušavaju da sakriju tragove, piše B92.

Zahlađenje odnosa u vezi ili braku

Ovo obično rezultira nedostatkom bilo kakve intimnosti, a veza bez seksa,  žene u najvećem broju slučajeva navodi na nevjeru.

Posao

Jedan od najčešćih razloga za neveru je zapravo posao i karijera kome se partner posvetio, kao i sve kasniji dolazak kući, a i kada se napokon pojavi nije zainteresovan za intimnosti pravdajući se umorom. Takav odsutan i nezainteresovan partner, otjeraće gotovo svaku ženu u zagrljaj drugome.

Prevara iz osvete

Ovakvu prevaru ne treba posebno objašnjavati.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.