Ovako će izgledati Klunijeva svadba
Kluni i Amal

Otkrili detalje

Ovako će izgledati Klunijeva svadba

Holivudski glumac i njegova vjerenica će se preko Velikog kanala zaputiti do veličanstvene renesansne palate gdje će nakon vjenčanja ugostiti svoje zvanice.

Do tamo će ih pratiti ostali gondolijeri s ukrašenim gondolama. Italijanski mediji javljaju da će se Kluni i Amal vjenčati 27. septembra, a njihovi gosti doći će dan ranije. Prema pisanju lista Il Gazzettino, Kluni je za njih iznajmio dva luksuzna hotela. 

Jedan od njih je luksuzni hotel Aman Canal Grande u kojem su tek 24 sobe, a drugi je hotel Cipriani sa 79 soba. U ovom drugom obožavala je da boravi pokojna princeza Diana, a posjetili su ga i Al Paćino, Džad Lou. Uma Turman i Oven Vilson. Hotel se diči bogatim dekorom, oslikanim zidovima, a nalazi se na ostrvu Giudecca u Venecijanskoj laguni.

Oba hotela su popunjena od 25. do 29. septembra, a njihovi PR-ovi ne žele ništa da otkrivaju jer su vezani strogim ugovorima o tajnosti. 

Hotel Aman Canal Grande otvoren je prošle godine, a sobe u njemu kreću se od 1.000 do 3.200 funti.

"Gostima je samo rečeno gdje treba da se pojave kako bi ih privatnim avionom prebacili u Veneciju", otkrio je izvor. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.