Sjutra počinje Sajam namještaja
Ilustracija

U Delti

Sjutra počinje Sajam namještaja

Sajam namještaja biće svečano otvoren sjutra u Podgorici u garaži šoping mola Delta Sitiju. Sajam će biti otvoren do 21. septembra.

Na otvaranju će govoriti direktor Sajma Ivan Kentera i generalni direktor Direktorata za šumarstvo i drvnu industriju Adem Fetić.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja je pokrovitelj manifetacije, na kojoj će se predstaviti preko 20 kompanija, sa više od 50 brendova.

Pored izloženih eksponata posjetioci će na Sajmu imati priliku da vide izložbu ateljea „Egziperi“, da uživo prate stvaranje dva murala koje će oslikavati crnogorske umjetnice Zorica Lakić i Milena Živković  iz "Žižo" mural studija, a  predstaviće se i studenti arhitekture sa svojim radovima.

Posjetioci Sajma imaće priliku da dobiju i savjete oko opremanja svog stambenog prostora od enterijeriste Marka Markovića.

Radno vrijeme Sajma je od 11  do 21 sat. Cijena ulaznice je jedan euro.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.