Kejt Midlton i princ Vilijam priželjkuju djevojčicu
Kejt Midlton i princ Vilijam

Uskoro prinova

Kejt Midlton i princ Vilijam priželjkuju djevojčicu

Princ Vilijam i Kejt Midlton, uskoro će dobiti drugo dijete, a grešku koju su napravili sa malim Džordžom neće ponoviti sa drugim djetetom.

Kejt i Vilijam su još ljetos otkrili bliskim prijateljima kako priželjkuju još jedno dijete, ali nijesu se nadali da će to biti tako brzo.

"To je bio njihov plan, ali sve se dogodilo jako brzo i iznenađeni su, i naravno presrećni. Između Kejt i Pipe je takođe razlika dvije godine i veoma su bliske, što svakako vojvoda i vojvotkinja žele za Džordža", ispričao je za Daily Mail izvor blizak kraljevskoj porodici.

Osim što je otkrio da Kejt Midlton i Vilijam priželjkuju djevojčicu, iznio je i njihovu odluku da ovaj put neće napraviti grešku kakvu su napravili sa Džordžom kada su odlučili da prekinu kraljevsku tradiciju i ne zaposle dadilju, zbog čega su imali pregršt neprospavanih noći, tako da će s drugim djetetom svakako imati svu potrebnu pomoć.

Vojvotkinja od Kembridža je navodno devet nedjelja u drugom stanju, a drugo dijete će biti rođeno u istoj londonskoj bolnici u kojoj i Džordž, Lindo Wing of St Mary's Hospital.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.