Stotinu vozila u lančanom sudaru, ima i poginulih
Ilustracija

Holandija

Stotinu vozila u lančanom sudaru, ima i poginulih

Najmanje dvije osobe su poginule, a više njih povrijeđeno u jutrošnjim lančanim sudarima na autoputu u Holandiji u kojima je učestvovalo između 100 i 150 vozila.

"Jutros oko osam sati dogodilo se više nesreća zbog magle", rekao je agenciji Frans pres portparol spasilačke službe Hans Hubrehtse koji je naveo da je "100 do 150 vozila učestvovalo" u sudarima.

Spasioci su nešto kasnije saopštili da su dvije osobe poginule u jednom od sudara. 

"Ali, još ne možemo ništa da kažemo o broju povrijeđenih", dodao je Hubrehtse i precizirao da je na "licu mjesta pedesetak ambulantnih kola".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.