Potez crnogorske fedreacije na Svjetskom kupu Špancima odvratan
Ilustracija

Uputili teške optužbe

Potez crnogorske fedreacije na Svjetskom kupu Špancima odvratan

Čelnici španskog vaterpolo saveza uputili su teške optužbe na račun kolega iz crnogorske asocijacije.

Predsjednik Vaterpolo saveza Španije Fernando Kupena rekao je da je potez crnogorske fedreacije na Svjetskom kupu bio odvratan, aludirajući na slab sastav „ajkula“ uslijed čega je u meču za peto mjesto tim Ranka Perovića poražen od Kazashstana.

Taj rezultat koštao je špansku vaterpolo reprezentaciju plasmana na Svjetsko prvenstvo.

"Želimo da istaknemo da je potez crnogorske federacije bio odvratan. Ono što se dogodilo na Svjetskom kupu nije sportski, škodi kvalitetu takmičenja, jer ova reprezentacija nije nastupila u kvalitetnom sastavu", poručio je Fernando Kupena, prenijeli su podgorički elektronski mediji.

„Ajkule“ su na nedavno održanom Svjetskom kupu zauzeli sedmo mjesto, nakon poraza u razigravanju od Kazahstana i pobjede protiv selekcije Južne Afrike.

 

(mondo.me)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.