RK
Prvi humanitarni turnir u rukometu održan u Bijelom Polju

Sredstva namijenjena Zaštitnoj radionici osoba sa invaliditetom

RK "Komovi" pobjednik humanitarnog turnira u Bijelom Polju

U Bijelom Polju juče je održan prvi humanitarni turnir u rukometu. Na turniru su učestvovale četiri ekipe sa sjevera Crne Gore i to: rukometni klub „Ivangrad“, muški rukometni klub „Jedinstvo“,rukometni klub „Bijelo Polje“ i rukometni klub „Komovi“.

U prvoj utakmici igrali su Rukometni klub „Bijelo Polje“ i Muški rukometni klub „Jedinstvo“ u ovoj utakmici slavio je Rukometni klub „Bijelo Polje“ rezultatom 26:22 . U ovoj utakmici  rukometaši RK „Bijelo Polje“ su pokazali znanje i ostavili srce na terenu i na taj način se plasirali u finale turnira. U drugoj utakmici između RK „Ivangrad“ i RK „Komovi“ slavio je klub iz Andrijevice i na taj način se plasirao u finale.

Finale se odigralo u veoma neizvjesnoj atmosferi između Rukometnog kluba „Bijelo Polje“ i Rukometnog kluba „Komovi“. Utakmica je završena rezultati 36:33 u korist kluba iz Andrijevice koji je osvojih pehar za prvo mjesto dok je RK „Bijelo Polje“ osvojio pehar za drugo mjesto.

Tokom turnira zabilježen je veliki broj gledalaca i prikupljena su značajna sredstva koja će biti uplaćena Zaštitnoj radionici osoba sa invaliditetom Udruženja za podršku osobama sa invaliditetom Bijelo Polje.

Organizator turnira je i sama nevladina organizacija Udruženje za podršku sa osobama sa invaliditetom uz pomoć i podršku Volonterskog Centra Bijelo Polje. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.