Potpuno novi trening Wolverina!
Ilustracija

Fenomenalna forma

Potpuno novi trening Wolverina!

Navikli smo na fenomenalnu formu Wolverina u filmu X men, kojeg glumi Hju Džekmen

Ali za takvu formu je potreban veliki trud i ulaganje, u nastavku pogledajte koje to vježbe radi Hju.

UPUTSTVA
Izvodite uski benč pres i kosi pregib bučicama kao super-seriju (vježbu za vježbom), radeći 6 serija sa 60 sekundi pauze između. Uradite ukupno 8 super-serija. Zatim izvedite 50 propadanja pa 50 biceps pregiba sa šipkom. Obije vježbe izvodite tehnički ispravno i sa što kraćim pauzama.

1. Uski benč pres
Uhvatite šipku nathvatom, malo uže od širine ramena i držite je iznad grudne kosti opruženih ruku. Spuštajte šipku do grudi za 4 sekunde, pa brzo podignite šipku do početne pozicije.

2. Kosi pregib bučicama
Podesite kosu klupu pod uglom od 45 stepeni, uzmite par bučica i lezite na leđa. Savijte laktove privlačeći bučice što bliže ramenima. Zastanite pa spuštajte bučice u početni položaj 4 sekunde.

3. Propadanja
Uhvatite ručice na spravi za propadanja i podignite se tako da skroz opružite ruke. Prekrstite noge iza sebe i lagano se spuštajte dok vam nadlaktice ne padnu ispod laktova. Zaustavite se, pa se potisnite u početni položaj.

4. Biceps pregib sa šipkom
Uhvatite šipku i zauzmite stojeći stav sa stopalima u širini ramena. Ne pomerajući nadlaktice, savijte laktove privlačeći šipku što bliže ramenima. Polako spuštajte šipku u početni položaj.


Izvor: menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.