Video: Snimak nesreće koja se dogodila u Rusiji
ilustracija

Dešavaju se čuda

Video: Snimak nesreće koja se dogodila u Rusiji

Udesi motociklista često za posljedicu imaju teške povrede i tragičan ishod. Snimak nesreće koja se dogodila u Rusiji nagovještavao je da vozač motora neće dobro proći a onda se dogodili nešto neočekivano.

Manevarske sposobnosti motocikla pri većim brzinama znatno su ograničene. Nemoguće je naglo promijeniti pravac kretanja ili brzo zakočiti. 

Kada je postalo izvjesno da motociklista ne može da izbjegne udarac u automobil ispred njega, bilo je jasno da mu se loše piše. 

Ipak, ponekad se čuda zaista dešavaju, ma koliko to izgledalo nestvarno: 

Motociklistička sezona je u punom jeku. Zbog toga je važno da vozači automobila i dvotočkaša, podjednako, povedu računa jedni o drugima, jer ne treba očekivati da će se u sličnoj situaciji ponoviti ovakav srećan ishod.

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.