Janović: Poraz od Srbije ostavio traga
Nikola Janović

"Italija u ključnim trenucima bila bolja"

Janović: Poraz od Srbije ostavio traga

Kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Nikola Janović, žali što nije osvojena bronza, a vjeruje da ekipa nije uspjela da se izbori za teškim porazom od Srbije u polufinalu.

Italija je do bronze došla pobjedom 11:9, a naš tim je dobro počeo, poveo sa 3:1, ali je Italija u ključnim trenucima bila bolja.

- Vidi se da je utakmica polufinala ostavila traga. Igrali smo, borili smo se, ali su se Italijani bolje snašli. Na njih je manje uticao poraz u polufinalu. Pravo da vam kažem, najviše mi je žao polufinala. Žao mi je i danas zbog medalje. Ponavljam, utakmica protiv Srbije je ostavila traga. Rekli smo da je polufinale cilj, ali ne možemo biti zadovoljni četvrtim mjestom. Takav smo mentalitet, želimo uvijek najbolje, a kad to ne možemo onda ništa. Bilo je grešaka, i narednih dana ćemo sigurno razgovarati o tome. Ubuduće moramo malo više da vjerujemo u sebe, djelovali smo kao tim, i žao mi je što nijesmo uzeli medalju - kazao je naš kapiten, a prenosi zvanični sajt VPSCG.

Draško Brguljan takođe žali za propuštenom prilikom protiv Srbije.

- U početku nije bilo loše. Kasnije slaba realizacija igrača više, konstantno smo gubili, nijesmo uspjeli da se vratimo. Propuštili smo dobru šansu da uzmemo medalju. Možda je ostavila traga utakmica sa Srbijom. Željeli smo bronzu, igrali smo maksimalno. Falilo nam je snage na kraju, ali šta da kažem, sve čestitke Italijanima na medalji. Za nijansu su više željeli pobjedu. Sport se poigrao sa nama. Mogli smo da igramo za zlato, a sada smo četvrti... Kao da smo 12. Ali, šta je tu je, biće još takmičenja - kazao je Draško.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.