Selektor Perović nije potpuno zadovoljan: Bilo par grešaka
Ranko Perović

Evropsko prvenstvo

Selektor Perović nije potpuno zadovoljan: Bilo par grešaka

Selektor Crne Gore Ranko Perović nije bio zadovoljan startom meča protiv Rumuna, ali jeste igrom u naredne dvije četvrtine, kada smo i riješili pitanje pobjednika.

''Ušli smo dekoncentrisano u meč. Prva četvrtina nije bila dobra, još smo tražili igru, nijesmo bili sigurni. Poslije smo se stisli, odigrali dobro odbranu u naredne dvije četvrtine. U posljednjoj smo primili dva-tri gola koja nijesmo smjeli da primimo, vrlo lagano smo ih primili. Ali, sve u svemu zadovoljan sam, mislim da smo odradili ova tri meča na pravi način. Bilo je par grešaka koje ne smiju da se ponavljaju protiv Italijana. Realizacija igrača više je bila dobro, ali smo, ponavljam, primili par lakih golova. To moramo spriječiti protiv Italijana, jer će biti mnogo teže nego sada. Ono što je najbitnije, svi igramo kao ekipa, svi daju svoj maksimum, svako daje svoj doprinos, i to je pravi recept.''

Selektor Rumunije Dejan Stanojević imao je samo riječi hvale za reprezentaciju Crne Gore.

''Crna Gora je pokazala zašto je među četiri ekipe na svijetu. Moramo biti svjesni da je Rumunija daleko u odnosu na prvih osam selekcija. Ono što je bitno, jeste da smo natjerali ekipu kao što je Crna Gora da od prvog do posljednjeg minuta igra maksimalno, i da pokaže zašto je tu gdje jeste, i zašto su njihovi igrači na tom nivou. Nijesmo ni mislili da možemo nešto previše rezultatski da uradimo protiv Crne Gore, sem prilaza, borbenosti i igre do kraja.''  (wpolo.me)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.