Počeo sa radom IMPERIJAL shopping centar!
IMPERIJAL shopping centar (foto:M.Damjanović)

Najveći na sjeveru Crne Gore

Počeo sa radom IMPERIJAL shopping centar!

Juče je svečano otvoren IMPERIJAl shopping centar, u Industrijskoj zoni u Bijelom Polju. Ovo je najveći shopping centar na sjeveru Crne Gore a u okviru istog će poslovati super market Hard diskont Laković, butik Paradiso, kuća Plastike, Imperijal caffe restoran, apoteka Lijek, banka idr.

IMPERIJAL shopping centar, jedna od najvećih investicija u Bijelom Polju, zapošljava 250 radnika i pritom je prvi centar u regionu koji nije samo prodajnog već i proizvodnog karaktera.

"Ovo je zajednička poslovna pobjeda porodica Smolović i Laković a otvaranje shopping centra u Bijelom Polju još jedna je potvrda našeg statusa kao regionalnog centra Crne Gore i dokaz, da smo konstantnim ulaganjima u infrastrukturu i proglašenjem biznis zona uspostavili povoljan privredni ambijent koji prepoznaju i značajni investitori. Ovim korakom danas, možemo reći da je većina crnogorskih preduzeća identifikovala Bijelo Polje i strukturu privrede ove regije kao odgovarajuće ciljno tržište, što za nas predstavlja dobar znak na putu ukupnog oporavka lokalne ekonomije", kazao je predsjednik Opštine Aleksandar Žurić koji je presijecanjem vrpce otvorio centar.

zuricotvaranje

Aleksandar Žurić, gradonačelnik Bijelog Polja

“Shopping centar IMPERIJAL je rezultat preduzetničke želje više crnogorskih firmi, da kroz sinergetski efekat proširimo prisustvo na sjeveru Crne Gore i ostvarimo bolji  poslovni rezultat”, rekao je Petar Smolović, jedan od menadžera .

Kako je naveo, ovaj poslovni poduhvat ima za cilj kvalitetnu ponudu proizvoda i usluga namijenjenu građanima Bijelog Polja i čitavog sjevera, ponudu širokog asortimana prilagođenu njihovoj platežnoj moći.

“Ovaj trgovački, uslužni i proizvodni centar, napravljen je u gradu koji je kako istorijski tako i danas važna trgovačka karika od Bliskog Istoka prema Zapadu. Trudimo se da znalački obnovimo te veze, cijeneći ih kao dragocjena iskustva, a pretvarajući ih u moderan stil”, kazao je Smolović.

petarsmolovic

Petar Smolović

On je istakao da IMPERIJAL shopping centar, zapošljavenjem preko 200 radnika, doprinosi ekonomskom prosperitetu sjevera Crne Gore, a time i države u cjelini.

“U ovom centru će osim proizvoda iz  Imperijalovih 6 proizvodnih pogona,kupcima  biti dostupni I proizvodi mnogih bjelopoljskih i ostalih crnogorskih proizvođača”, kazao je Smolović navodeći da će kupci od sada imati mjesto mnogo šire ponude uz znatno niže cijene.

On je na kraju  izrazio zahvalnost poslovnim partnerima, izvođačima  i radnicima, koji su u rekordnom roku od 60 dana rekonstrusiali centar, kao i bjelopoljskoj opštinskoj upravi, koja je , kako je rekao Smolović, uvijek imala senzibiltet za podstrek investicija.

imp

 IMPERIJAL shopping centar je juče na dan otvaranja, obezbijedio  brojne povoljnosti na kupovinu robe iz asortimana od nekoliko desetina hiljada artikala a zbog velikog interesovanja akcija se nastavlja i danas.

Iskoristite popuste u Hard diskontu Laković – uvijek niske cijene; butiku Paradiso - visoka moda po najboljim cijenama kao i povoljnosti  na  širok asortiman proizvoda iz kuće Plastike.

Uz izuzetne povoljnosti prilikom kupovine dostupan je restoran odlične kuhinje i prijatnog ambijenta - Imperijal caffe restoran.

Osim standardne ponude u IMPERIJALU možete poručiti ALU i PVC stolariju, pločasti i kupatilski namještaj i sobna vrata po mjeri kupca.

IMPERIJAL je  pripremio i izuzetne popuste na kvalitetan građevinski, elektro i vodovodni materijal, program keramike i sanitarija, alata, bijele tehnike...Poseban popust je predviđen na kompletan program igračaka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.