Srbija savladala Njemačku
Ilustracija

Evropsko prvenstvo

Srbija savladala Njemačku

Vaterpolo reprezentacija Srbije zabiležila je drugu pobjedu na prvenstvu Evrope u Budimpesti, pošto je danas u drugom kolu B grupe savladala Njemačku sa 12:7 (3:2, 3:1,3:2, 3:2)

Srbija je konstantno držala "distancu" u odnosu na protivnike, i igrala taman toliko dobro koliko je bilo potrebno za pobjedu.

Istina, Njemci nisu bili tako lak "zalogaj" kao što su to bili prvog dana Francuzi, koje su izabranici Dejana Savića juče "torpedovali' sa 16:5.Ipak, srpski vaterpolisti su i ovoga puta pokazali da raspolažu superiornim znanjem kojim su ostvarili drugu pobjedu na šampionatu.

Najbolji strijelac u reprezentaciji Srbije bio je Filip Filipović sa četiri gola, a tri je postigao Slobodan Nikić, dva Miloš Chuk i po jedan su dali Nikola Rađen, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobjedom je započela odbranu titule na prvenstvu Evrope u Budimpešti, pošto je juče u prvom kolu B grupe deklasirala Francusku sa 16:5 (4:1, 3:1, 3:0, 6:3).

Srbija u trećem kolu u četvrtak od 20,30 igra protiv Mađarske.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.