Eksplozija u zgradi u Osijeku, poginuo muškarac
Ilustracija

Iscurio plin

Eksplozija u zgradi u Osijeku, poginuo muškarac

U ruševimana podrumskog stana zgrade u Osijeku u kojoj se jutros dogodila eksplozija nađeno je tijelo muškarca, saopštila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Komandant osječke Javne vatrogasne profesionalne brigade Boris Banjan izjavio je novinarima da je u ruševinama podrumskog stana pronađeno tijelo muškaraca u naslonjaču, u ležećem položaju, i dodao da je telo bilo prekriveno ostacima srušenog plafona, prenijela je agencija Hina.

U toku je račišćavanje kako bi se provjerilo da li u ruševinama možda ima i drugih osoba, iako je po izjavama stanara preminuli živio sam. 
Banjan je izjavio da za sada nema prijava o drugim povrijeđenim osobama, a kasnije će biti utvrđeno da li je žrtva preminula od urušavanja plafona ili od prethodnog curenja plina, čiji je dovod sada isključen. 
U toku je uviđaj, a ostali stanari veoma oštećene zgrade, u kojoj se nalazi šest stanova, evakuisani su.
Pretpostavlja se da bi jedan od uzroka eksplozije, koja se dogodila jutros u 9 sati u zgradi na osječkom Trgu bana Josipa Jelačića, moglo biti nakupljanje plina u podrumskoj prostoriji.

(b92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.