Mandić: Primorac se neće ugasiti
Primorac

Kotor

Mandić: Primorac se neće ugasiti

U Skupštini opštine Kotor danas je održan Kolegijum predsjednika koji je sazvan po hitnom postupku radi razmatranja finansijske i organizacione situacije u Vaterpolo klubu “Primorac”.

Kolegijumu su, pored predstavnika odborničkih klubova i predstavnika resornog opštinskog sekretarijata, prisustvovali i predstavnici VK “Primorac” na čelu sa predsjednikom Kluba Denisom Mandićem, prenosi Skala radio.

Nakon duže diskusije, Mandić je kategoričan u stavu da se klub neće ugasiti i da je jedini problem 40.000 eura nakon tužbe jednog od bivših igrača, zbog kojih je trenutno račun blokiran.

Skupština Kluba će se održati u zakonskom predviđenom roku do 15. jula kako bi se na vrijeme završila preregistracija u skladu sa Zakonom o sportu.

Mandić je kazao da će finansijski izvještaji biti pripremljeni za Skupštinu Primorca gdje će o tom i svim drugim pitanjima biti mnogo više riječi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.