Dubai: Kupcima penthaus apartmana poklanjaju Lamborghini
Lamborghini Aventador Roadster

Vrijedan poklon

Dubai: Kupcima penthaus apartmana poklanjaju Lamborghini

Svakom kupcu penthaus apartmana u zgradi Damac Maison u Dubaiju sleduje gratis Lamborghini Aventador Roadster, dok će oni koji se opredjele za "skromnije" stanove u istom objektu na poklon dobiti BMW ili MINI.

Kako bi stimulisao kupce da ulože svoj novac u luksuznu nekretninu, prodavac je odlučio da tokom promotivnog perioda uz kupovinu apartmana ponudi kao poklon skupocjeni super-sportski automobil, piše Emirates 24/7.

Ovaj medij nije objavio koliko košta apartman uz koji se dobija Lamborghini, a podsjećamo da je cijena modela Aventadora Roadster oko 300.000 evra, bez uračunatog poreza, koji se razlikuje od zemlje do zemlje.

Penthaus apartmani nalaze se u hotelu apartmanskog tipa od 50 spratova koji je djelo njemačkog arhitektonskog studija Koschany & Zimmer. Kompanija Damac nije zaboravila ni one sa nešto tanjim bankovnim saldom, pa će tako kupci jeftinijih stanova, u zavisnosti od veličine i cijene nekretnine, kao poklon dobiti odgovarajući automobil marke BMW ili MINI.

Ovo nije prvi put da Damac tokom promotivnog perioda prodaje nagrađuje kupce svojih nekretnina. Tako su u 2013. nove vlasnike penthausa častili Audijem R8, dok su trosobni stanovi prodavani uz besplatni Audi A8. Klijenti koji bi se odlučili za dvosobni apartman dobijali su uz njega Audi A6, dok su kupcima jednosobnog apartmana dodjeljivali i ključevi Audija A4.

Tokom proteklih godina poslovna politika ove kompanije bila je takva da su osim luksuznih automobila, kupcima njihovih nekretnina poklanjane i jahte, privatni mlaznjaci, pa čak i ostrva u Karibima.