Šta tvoji nokti govore o tebi?
Nokti

Za djevojke koje vole da budu u centru pažnje

Šta tvoji nokti govore o tebi?

Šta pomisliš kada kažeš nokti? Sigurno u glavi već imaš viziju svog omiljenog, savršenog manikira! E, to što neki oblik i šaru na noktima voliš više od nekog drugog, ima svoje značenje. Pogledaj nekoliko različitih manikira, pronađi svoj omiljeni i saznaj nešto novo o sebi ili svojim prijateljicama.

Ovakve opasne, zašiljene “kandže” su posebno in u posljednje vrijeme bez obzira na boju i šaru, a ko bi drugi bio zaslužan za njihovu popularnost nego Rijana (Rihanna) i poznate Kardašijan (Kardashian) dame. Po ugledu na njih, znaj da ovakav manikir biraju ekstovertne, buntovne djevojke koje vole da budu moćne i u centru pažnje. I pazi, mogu lako da te ogrebu!

Ako želiš da i tebi drugarice zavide na manikiru, odaberi najjednostavniju tehniku za koju nećeš morati da brineš da li će ispasti dobro i na lijevoj i na desnoj ruci jer – sigurno hoće! Jednobojni lak, malo šljokica i ti si bez po muke spremna za provod. Ovakav manikir biraju djevojke kojima i nije toliko stalo do noktiju, čak ih ponekad mrzi da ih lakiraju, ali ipak žele da povremeno budu smele, posebne i moderne. Kad im se ćefne!

Kupila si sve nijanse neonskih lakova? Pa naravno da ne možeš da odabereš samo jedan, svi su divni! I naravno da će svaki tvoj noktić zaslužiti posebnu boju! Ovim odabirom pokazuješ da ni nestašna i raspoložena, kao pravo malo dete.

Kreativnost, umjetnost, talenat… Ima li još koja reč koja bi tebe mogla da definiše? Ti si definitivno kraljica nail art-a i ko zna šta sve umiješ da uradiš sa četkicom i malo boje! Ni deset noktiju ti nije dovoljno, zato tvoje drugarice uvek mogu da računaju da ćeš se ’pobrinuti’ i za njih. Nova šara – nova avantura! Svaka čast!

Još jedna inovacija u svijetu manikira jesu i takozvane 3D šljokice. Sve što je novo, mora se isprobati makar jednom – tvoja je deviza za sve u životu!

Jedna riječ bi tebe, ako voliš ovakve eksperimente na noktima, opisala – diva! Ekstravagantna, ekscentrična i uvek inspirativna.

Djevojke koje se npr. bave sportom, rade ili imaju druge obaveze, koje su uvijek u pokretu, često nemaju vremena za manikir, osim ako nije u pitanju baš specijalna prilika. Takođe, postoje i djevojke koje to jednostavno ne vole, ili nisu u tom fazonu. One su spontane, totalno prirodne i njihovi neobojeni nokti, čak i izgrickani, dio su njihovog šarma. Ne možete da ih ne volite!

(wannabe)