Britanski sportista pronađen mrtav 14 mjeseci nakon nestanka
BRIN HARGRIVS/ - FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Britanski sportista pronađen mrtav 14 mjeseci nakon nestanka

Bivši ragbista nestao je u januaru prošle godine u Zapadnoj Virdžiniji (SAD) gdje je živio i radio kao inspektor za bezbjednost naftnih i gasnih postrojenja.

Brin je živio sam u stanu, pošto se dvije godine ranije razveo od svoje supruge Ejmi Bombard. Nije se pojavio na poslu, pa je krenula potraga za njim. Kada je policija stigla u stan vrata su bila otključana i tuš je bio uključen, a sve njegove stvari, uključujući telefon, laptop... bili su u stanu. To je izazvalo sumnje da je bivši sportista možda otet.

Više od godinu dana trajala je potraga za Britancem, nažalost, njegov brat Geret juče je potvrdio da je nesrćni Brin pronađen mrtav.

- Sa velikom tugom mogu da potvrdim da smo posle 14 mjeseci konačno pronašli Brina. Još uvijek ne znamo uzrok smrti ni šta se zapravo dogodilo tog 3. januara 2022. godine. Hvala svima koji su pomogili u potrazi - napisao je neutješni brat sportiste.

Brin je tokom pandemije imao ozbiljnih mentalnih problema. Upao je u depresiju i ozbiljno je razmišljao da se vrati u Veliku Britaniju. Ipak, članovi njegove porodice ističu da je uspio da se oporavi i da se prije nestanka osjećao dobro.

Porodica je bila uvjerena da je otet. Brat je sumnjao da je možda uhvaćen dok se tuširao.

Porodica je tada sakupila 20.000 funti kako bi angažovala privatne detektive, ali potraga je bila bezuspješna.

Brin je bio izuzetno uspješan ragbista, zabilježio je 175 nastupa u najjačoj Superligi. Igrao je za Vigan Voriorse, Sent Helens i Bredford Bulse. Karijeru je iznenada završio u 26 godini i nakon toga se preselio u SAD, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.