Mitrovića čeka drakonska kazna

Mitrovića čeka drakonska kazna

Napadaču Fulama Aleksandru Mitroviću prijeti žestoka kazna posle isključenja na "Old Trafordu" u četvrtfinalu FA kupa (3:1).

Srpski napadač prvo je postigao gol protiv Mančester junajteda, a onda sve uprskao. 

Mitrović je zbog toga pobjesnio, nije mogao da se kontroliše. Prvo je verbalno napao djelioca pravde, kasnije je došlo i do fizičkog kontakta. Povukao je za ruku sudiju, uneo mu se u lice i dobio crveni karton. Srpskog reprezentativca sad čeka drakonska kazna, kako prenose mediji u Engleskoj, pominje se suspenzija od 10 utakmica.

Pljušte kritike, trener Fulama Marko Silva bio je ljut na Aleksandra Mitrovića zbog crvenog kartona, inače šestog u dresu Fulama. Nije ga poštedeo ni nekadašnji napadač Čelsija i Seltika Kris Saton.

Nekadašnji napadač Blekbern Rovera, Čelsija i Seltika Kris Saton složio se da bi Mitrović trebao da dobije kaznu od 10 utakmica.

- Imao je pomračenje. To nije izgovor. Ne možete da dignete ruku na zvaničnika meča. Bilo je djece koja su gledala ovaj meč. Ako ne bude oštro kažnjen, onda će da pomisle, ako Mitrović može, mogu i ja - istakao je Saton.

Marko Silva smatra da je slavni arbitar prestrogo pokazao crveni karton Aleksandru Mitroviću. 

- Mitrović mora da kontroliše emocije, ali ne zaslužuje dugu kaznu. Ako me pitate da li je to bilo za crveni... sumnjam da jeste. Baš bih volio da znam šta će sudija upisati da sam mu rekao. To nije bilo nešto za šta bi trebalo da mi pokaže crveni karton - rekao je trener Fulama. 

Izvor: Novosti.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.