Oblačno, na sjeveru slab snijeg

Vremenska prognoza

Oblačno, na sjeveru slab snijeg

Visina snijega u 7 sati prema podacima Zavoda za hidrometeorologiju iznosila je u Pljevljima 10cm, Nikšiću 2, Žabljaku 80, Kolašinu 30, na Cetinju 11, Plužinama 18, Šavniku 26, Gusinju 5. Najhladnije je jutros na Žabljaku gdje je u 8 sati izmjereno 6.4 stepeni ispod nule.

U južnim i centralnim predjelima danas će biti sunčano uz povremeno malu do umjerenu oblačnost, a na sjeveru umjereno do potpuno oblačno, u drugom dijelu dana ponegdje u planinama sa slabim snijegom.

Duvaće vjetar mjestimično umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni.

Najviša dnevna temperatura vazduha od -3 do 13 stepeni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.