SD: SDT se stavilo u funkciju škaljarskog brata Abaza

SD: SDT se stavilo u funkciju škaljarskog brata Abaza

Specijalno državno tužilaštvo krenulo je, po nalogu škaljarskog brata Abaza, u obračun sa dvojicom poslanika Socijaldemokrata, saopštili su ove iz partije.

Dok žmure na jasne dokaze iz SKY aplikacije o umiješanosti samog državnog vrha u šverc cigara, dok se Rade Milošević slobodno šeta Crnom Gorom zato što nije propjevao ime Dritana Abazovića, dok Šavničanke i Šavničani osmi put, usljed nesposobnosti tužilaštva, neuspješno pokušavaju da ostvare svoje biračko pravo, dok se iz SDT-a igraju ping-ponga da li je protiv bivše ministarke odbrane Olivere Injac podignuta ili nije podignuta optužnica, u ovom slučaju su se, vrlo promptno, stavili na raspolaganje škaljarskom bratu i krenuli da rade po njegovom nalogu.

Ćute iz tužilaštva na dešavanja 13. jula u Nikšiću, ćute na Krimovicu Bata Carevića, ćute na veze policijskog rukovodioca Kneževića sa kriminalnim klanovima, ćute na kriptovani telefon škaljarskog brata Abaza, ali se, po komandi, oglašavaju na naredbu glasnogovornika kriminalnih klanova.

Ništa tužilaštvo nije uradilo po pitanju nabavke oružja za početak građanskih sukoba od strane SPC, u susret parlamentarnim izborima 2020. godine, po pitanju 750 miliona tajnog, ali organizovanog zaduženja, po pitanju duplog negativnog mišljenja DRI za ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta, kao i za završni račun za 2021. godinu, po pitanju krivičnih prijava podnesenih za ponašanje rukovodilaca u energetskom sektoru, ponašanja u tzv. “gluvoj sobi” tokom 4. i 5. septembra, kao i po pitanju malverzacija vezano za put Meljine-Petijevići.

Žalosno je, u konačnom, da se Specijalno državno tužilaštvo stavilo na raspolaganje jednom korumpiranom političaru koji je pozicije moći iskoristio isključivo za urušavanje države i pomaganje organizovanog kriminala, ali i njima, i svima ostalima šaljemo poruku da nas izmišljenim aferama i optužnicama neće zastrašiti i da zloupotreba moći koju pokušavaju da sprovedu protiv nas neće dati ama baš nikakve rezultate.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.