Mladi DPSa u ekološkoj akciji “Učini pravu stvar za prirodu”

Mladi DPSa u ekološkoj akciji “Učini pravu stvar za prirodu”

Juče je Savjet mladih DPS Bijelo Polje, zajedno sa predstavnicima mladih partija iz Koalicije “Prava stvar - Još bolje za Bijelo Polje”, na Gradskom trgu organizovao ekološku akciju “Učini pravu stvar za prirodu”.

U okviru akcije, koja je naišla na veliki odziv,  građani su imali priliku da, u zamjenu za plastični otpad, dobiju sadnicu cvijeća uz promo materijal o značaju čuvanja prirode.

Tokom ove aktivnosti sakupljeno je više kesa plastičnog otpada, koji će biti upućen nekom od reciklažnih centara.

“Zajedno sa građankama i građanima Bijelog Polja poslali smo snažnu poruku o važnosti uloge pojedinca o očuvanju prirode. Nastavljamo da radimo prave stvari za Bijelo Polje”, poručili su iz bjelopoljskog Savjeta mladih.

FOTO1

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.