Demokrate Bar: Ko o čemu, Jovan o Dušanovom poštenju

Demokrate Bar: Ko o čemu, Jovan o Dušanovom poštenju

Nakon što su poslednje dvije decenije Bar "uspješno" branili od betoniranja, uzurpacije prostora, devastacija i sumnjivih investitora, izgleda da je došlo vrijeme da nas na isteku mandata DPS brani i od vatrenih stihija, poručuju Demokrate Bar.

"I to baš u Šušanju i Zelenom pojasu koji je upravo zaslugom "braniča" iz DPS-a danas više betonski nego zeleni. Ali kad nas već vučete za jezik i kad ste raspoloženi za "odbranu" evo vam par pitanja koja se tiču upravo Šušanja:

1. Zašto više od pola naselja nema uredno snabdijevanje vodom?

2. Zašto su kese smeća na ogradama domaćinstava i dan danas sinonim za Šušanj?

3. Zašto je najveći saobraćajni kolaps, veći čak i od sutomorskog, cijelo ljeto u Šušanju?

4. Zašto u Šušanju umjesto za šetnju trotoari služe za parking?

5. Zašto u Šušanju kanalizacija teče ulicima umjesto cijevima?

6. Zašto je od Ratca do Šušanja već decenijama mrkli mrak?", pitaju Demokrate.

Dodaju da ne vide potrebu za nervozom u štabu DPS-a.

"Umjesto da nam se zahvalite na sugestiji što smo vašeg uvaženog člana i našeg sugrađanina gospodina Raičevića ljubazno zamolili da sljedeći put svoje foto egzibicije izvodi negdje bliže Bulevaru Revolucije 1 gdje se nalazi vaš štab odbrane, vi po nama i drvlje i kamenje. Zaista potpuno neočekivano.

I treće, tačno je Jovane, zna li smo, jer ko o čemu nego Jovan o Dušanovom poštenju. Samo, Vi nijeste PR predsjednika Opštine, PR može biti samo jedan, a on boravi u zgradi barskog vodovoda.

Vi nam pak, uz dužno poštovanje, više dođete kao prvi megafon vašeg štaba vrhovne odbrane. Što opet, nije loša pozicija. Zato Jovane samo naprijed, u nove "odbrane"", zaključuju u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.