Lončar: Bez fotelje kao bez desne ruke, plače za Kabinetom... pogodite o kome se radi

Odbornica Demokrata odgovorila članici predsjedništva SNP-a

Lončar: Bez fotelje kao bez desne ruke, plače za Kabinetom... pogodite o kome se radi

Vesna Lončar, odbornica Demokrata u SO Pljevlja reagovala je na saopštenje Slađane Kaluđerović, članice Predsjedništva SNP CG koja je, između ostalog, saopštila da nova koalicija DPS-Demokrate djeluje po principu "što gore po Crnu Goru, to bolje za nas".

"Nekad Srbin, nekad Crnogorac, sada mali DPS-ovac, sve što je radio, radio je za politički novac. Bez fotelje, kao bez desne ruke. Plače za Kabinetom i vozilom kao Koreanci za Kim Džong Unom.

Biznismen iz Kine, kupovao patike po osam eura, a prodavao u Crnoj Gori po 100 eura, kako tada, tako i sada obmane čim zine", navela je Lončar.

Kako je dodala, "sjedi u Vladi sa osam ministara koji su protiv Temeljnog ugovora, a u Skupštini ga je za potpredsjednika Vlade izabralo 37 poslanika koji su protiv Temeljnog ugovora".

Kako kaže Lončar, vodi politiku kao biznis sa patikama.

Sa političkih patika je, kako dodaje, skidao kineske etikete, a lijepio brendove, kako bi obmanuo kupce, a u svojoj političkoj karijeri, podlo srušio prethodnu vlast, vratio DPS, pa se sakrio iza Temeljnog ugovora, kako bi obmanuo birače.

"Protiv je DPS-a, a onda smijenio sve kadrove Demokrata i na njihova mjesta postavio DPS. Sad traži podršku Demokrata za smjenu ostalih kadrova Demokrata, a navodno se bori protiv kriminala, tako što učesnike najtežih afera bira na Vladi za visokorukovodni kadar izvršne vlasti.

Ćuti i ne smije pisnuti ili napasti DPS ili bilo kog ministra u Vladi koji je protiv Temeljnog ugovora, a napada one koji su za Temeljni ugovor. Na sjednicama Vlade smjenjuje sve koji su za Temeljni ugovor, a postavlja sve koji su protiv Temeljnog ugovora. Mudar čovjek i vizionar, kao i svaki drugi mali, prikriveni DPS-ovac.

Pogodite o kome se radi? Vladimir Joković", zaključila je Lončar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.