Ajkule poražene od Španije

Kakva šteta!

Ajkule poražene od Španije

"Ajkule" u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva poražene od Španije 7:6, Bogdan Đurđić 23 sekunde prije kraja pogodio prečku

Vaterpolisti Crne Gore nisu uspjeli da drugi put u istoriji stignu do polufinala svjetskih prvenstava. Tim Vladimira Gojkovića je pružio sjajan otpor Španiji, koja je uz Mađarsku najveći favorit za zlato, i bila na pragu peteraca.

Nakon što su se odbranile sa igračem manje, "ajkule" su 50-ak sekundi prije kraja krenule u napad pri vođstvu rivala 7:6, a odgovornost je preuzeo Bogdan Đurđić.

Budvanin, koji je na ovom šampionatu pokazao da će biti lider reprezentacije, pogotovo u ključnim trenucima, šutirao je iz faula sa gotovo sedam metara, lopta je prošla pored golmana Unaija Agirea, ali se umjesto mreže zatresla prečka...

Tako je, nažalost, propala šansa da se petercima odlučuje ko će u polufinale na megdan Hrvatskoj.

Crna Gora će u Budimpešti morati da se zadovolji borbom za plasman od 5. do 8. mjesta, u kojoj joj je prvi rival Srbija. Razloga za tugovanje nema, jer je ova mlada ekipa pokazala da će, uz nekoliko izmjena, biti konkurent za medalje na svakom takmičenju koje slijedi.

Možda vrhunac stigne na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje bi prokletstvo moglo da se prekine, saopštavaju Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.