Air Montenegro od 18. juna leti iz Podgorice za Istanbul
Ilustracija

Air Montenegro od 18. juna leti iz Podgorice za Istanbul

Nacionalni avio-prevoznik od 18. juna dobija još jednu avio-liniju za Istanbul. Nakon skoro godinu od prvog leta za Istanbul iz Tivta, avioni Air Montenegra će ka toj destinaciji letjeti i iz Podgorice i to dva puta sedmično tokom cijelog ljeta, saopšteno je iz te kompanije.

Kako ističu, ovom linijom izlaze u susret "velikom interesovanju kako iz Crne Gore tako i iz Turske, čiji putnici mahom putuju iz turističkih, ali i poslovnih razloga".

"Drago nam je što, uoči prve godišnjice kompanije, a i prvog leta Air Montenegra ka Istanbulu, dodajemo još jednu liniju i sada i glavni grad Crne Gore povezujemo sa jednim od najvećih turističkih i poslovnih centara Evrope. S obzirom na povećanu potražnju, na novoj liniji Podgorica-Istanbul letjeće avion većih kapaciteta tj. sa 180 sjedišta. Sada već dvije linije ka Istanbulu, jednom od njavažnijih vazduhoplovnih hub-ova, imaće, bez sumnje, veliki doprinos za dolazak većeg broja turista u Crnu Goru", poručila je vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragana Frantov Nikolić.

Karte za novu liniju ka Istanbulu već su u prodaji i mogu se rezervisati na sajtu Air Montenegro, kao i putem ostalih kanala prodaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.