Demokrate: Vlada nastavlja da briljira, rade sve da vrate DPS na vlast
Demokrate Crne Gore

Demokrate: Vlada nastavlja da briljira, rade sve da vrate DPS na vlast

Nelegitimna Vlada nastavlja kadrovski da briljira. Poslednje, ali sve su prilike ne i zadnje posezanje za stručnošću odnjegovanoj u DPS-u desilo se u Upravi prihoda i carina, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Naime, kako navode u Demokratama za savjetnika za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa u dijelu opštih i tehničkih poslova novoimenovanog direktora Rada Miloševića iz URA, imenovan je Blažo Šaban.

Dodaju da Šaban na ovu poziciju dolazi kao izvršni direktor kompanije Wireless Montenegro, u kojoj država ima 25 odsto vlasništva, ali koja je na kraju prethodne godine imala zabilježen akumulirani gubitak od 250 hiljada eura.

"Dakle, od vijesti o tome kako će Duško Marković biti novi predsjednik skupštinskog Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, zatim članova organa DPS-a Marka Nišavića, Snežane Đurković, Irme Selmanović, do spomenutog Blaža Šabana. Međutim, nakon postavljanja “prve laste DPS proljeća” nove predsjednice skupštinskog administrativnog Odbora Suzane Pribilović, inače veteranke nasilne i protivzakonite promjene vlasti u Budvi uoči parlamentarnih izbora, sve je lako i ništa nema granice. Eto, na to se svode sve floskuletine URA o nekakvim reformama, pomirenju, napredovanju i slično. Ako im je vraćanje DPS-a reforma, strah nas je i pomisliti šta misle kad kažu napredak", istakli su iz Demokrata.

U pravu je poručuju svako ko zaključi da je ovaj kadrovski karambol kojem Crna Gora svjedoči poslednjih dana tek početak formalnog povratka DPS-a na vlast.

"Zaista je tako, zahvaljujući onima koji su izdali volju građana Crne Gore. Ipak, zahvaljujući njima, DPS je neformalno već mjesecima na vlasti: organizovali su i finiširali prevaru da se bez izbora, mimo volje građana vrate na vlast, dok im sramnu masku još uvijek nose URA i SNP. Sve su prilike, samo dok ih gazde ne pošalju na klupu za rezerve, što se već uveliko najavljuje u nastupima i “analizama” najprepoznatijih, višedecenijskih DPS analitičara", zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.