Težak dan na Kosovu: Tri osobe se juče utopile, među njima dvoje djece
Ilustracija

Težak dan na Kosovu: Tri osobe se juče utopile, među njima dvoje djece

Tri osobe, od kojih je dvoje djece, udavile su se juče na teritoriji Kosova, u opštinama Klina, Mitrovica i Dragaš.

U selu Deič u opštini Klina, ribari su vidjeli tijelo u rijeci i odmah obavijestili policiju i KBS čije jedinice su izvukle tijelo, prenosi Kosovo onlajn pisanje Reporteri.

Dijete bez znakova života pronađeno je u kanalu Ibar-Lepenac u selu Vaganica u Mitrovici, potvrdio je portparol policije za region Mitrovice Avni Zaiti.

"Oko 17.50 časova prijavljeno je da je u vodi kanala u selu Vaganica u Mitrovici pronađena maloljetna osoba bez znakova života. Na lice mjesta izašle su nadležne jedinice i medicinska ekipa koje su konstatovale smrt", rekao je on.

Takođe je prijavljeno da se šestogodišnji dječak udavio u rijeci u selu Radeša u Dragašu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.