U Nikšićkom pozorištu predstava

U Nikšićkom pozorištu predstava "Audicija - kako sam dobila ulogu"

Kabaretska komedija “Audicija – kako sam dobila ulogu?”, u produkciji Pan tetra iz Beograda, biće izvedena u Nikšićkom pozorištu u ponedjeljak, 21. marta u 20 časova.

To je priča o tri glumice bez posla, koje putuju po Srbiji igrajući svoju komičnu predstavu sa igranjem i pjevanjem. Najmlađa od njih se još uvijek nada da će postati član ansambla velikog pozorišta, dok su dvije starije glumice odustale od velikih snova, iako u sebi imaju snage i energije da se bore za pažnju i simpatije publike.

Tekst je, inspirisan Čehovljevim pričama, napisala Tijana Grumić. U njemu se prepliću radnja na sceni i dešavanja iz privatnog života tri žene. Predstava otkriva radost i tugu glumačkog života, poigrava se scenskim žanrovima, od komedije, vodvilja, kabarea, do melodrame. Komad je režirala Mirjana Karanović, koja je kompleksnim i efektnim rediteljskim postupkom pokazala da ima izuzetan osjećaj za komično.

Igraju: Elizabeta Đorevska, Olivera Viktorović Đurašković i Bojana Đurašković

Scenografiju potpisuje Ivan Pantović, muziku i tekst songova Branislav Pipović, kostim Zora Miočinović, a koreografiju Damjan Kecojević.

Predstava se prikazuje u okviru martovskog repertoara Nikšićke kulturne scene 2022.

Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta po cijeni od 5 eura. Radno vrijeme biletarnice: radnim danima i subotom od 10h do 20h.

Kontakt telefoni: 067 932 646; 069 490 198.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.