Hatem Ben Arfa do kraja sezone igraće za Lil
Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa do kraja sezone igraće za Lil

Majstor fudbalske igre, koji zbog svog temperamenta nije napravio blistavu karijeru, pokušaće da se u redovima aktuelnog prvaka Francuske vrati na pravi kolosjek.

„Lil raste iz sezonu u sezonu, zadovoljstvo mi je što ću biti u prilici da mu pomognem. Želim što prije da uđem u takmičarski ritam. Osjećam se dobro. Kao ljubitelj fudbala, ne mogu da dočekam debi. A što se tiče fizičke pripreme, tijelo mi je već sad spremno za visoke zahtjeve“, rekao je Ben Arfa, koji je posljednju zvaničnu utakmicu odigrao još 2. maja prošle godine u dresu Bordoa.

Sjajnom vezisti će Lil biti sedmi klub u Francuskoj – prethodno je igrao za Lion, Marselj, Nica, Pari Sen Žermen, Ren i Bordo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.