Alister Overim nokautiran!
Alister Overim opet nokautiran!

Drugi put zaredom:

Alister Overim nokautiran!

U svom trećem nastupu u UFC-u holandski borac Alister Overim upisao je drugi poraz. Drugi put zaredom Overim je nokautiran, ovaj put od Amerikanca Travisa Brovnea.

Nakon 'Big Foot' Silve, i Brovne je pokazao Holanđaninu kako je UFC ipak nešto drugo. Bila je to brutalna prva runda u kojoj je u zadnjem minutu sijevnuo udarac lijevom nogom u vilicu nekadašnjeg „Strikeforsovog” prvaka. Amerikanac ga je samo dovršio udarcima pred oduševljenom publikom u Bostonu na Fight night 26 eventu.

Ali sve je moglo završiti drukčije jer je Overeim umalo završio Brovnea sredinom prve runde nakon serije razornih udaraca od kojih je jedan bio i nelegalan koljenom u glavu dok je protivnik bio na podu. Sudija je zamalo zaustavio meč...

- Nikad nisam osjetio takve udarce koljenom. Tada sam bio mentalno u meču, ali tijelo mi se počelo gasiti. Pokušao sam se samo kretati i kretati, a kad je on malo zastao vidio sam svoju priliku - rekao je nakon meča Brovne koji je upisao prvu veliku pobjedu i najavio napad na vrh teške kategorije. (Analitika)