Sonja Milatović predstavlja novu zbirku pjesma ˝Mojoj najbližoj daljini˝
Sonja Milatović

Nikšić

Sonja Milatović predstavlja novu zbirku pjesma ˝Mojoj najbližoj daljini˝

4. novembra Sonja Milatović predstaviće svoju zbirku pjesama pod nazivom ˝Mojoj najbližoj daljini¨.

Promocija će početi u 20h u sali ¨Zahumlja¨ u Nikšiću, pozvani su svi ljubitelji poezije a učesnici programa su Goran Radojičić, Renata Bulajić, Zoja Bojanić Lalović, Tijana Vujović, Kristina Šćepanović i autorka Sonja Milatović.

“Dragi čitaoče, sada kad završavaš svoje putovanje kroz stihove koji su kroz vrijeme tekli iz mog pera, želim da ti kažem, bez obzira na to ko si, čime se baviš, čemu težiš ili o čemu maštaš, da uvijek sanjaš širom otvorenih očiju dovoljno hrabar i bespogovorno spreman da se uhvatiš ukoštac sa ostvarenjem svega što vidiš onda kad zatvoriš oči, a što prožima tvoje biće tako i toliko da ti se čini da umjesto ruku imaš krila. “ riječi su kojima Sonja počinje svoju zbirku pjesama.

 

2521147325800639498792348112649183305989666n

 

¨Ostvaren je san djevojčice kakva sam bila i stvorena obaveza djevojke kakva sam sad da nastavim da pišem i da napisanim stihovima gradim mostove tamo gdje drugi podižu zidove, duboko vjerujući da jedino ljubav može spasiti sv(ij)e(t).” poručila je mlada pjesnikinja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.