Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić: Radi se o bratu od tetke ubijenog
Ubijena porodica Đokić

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić: Radi se o bratu od tetke ubijenog

U selu Moravac kod Aleksinca večeras je priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić.

Privedeni G.DŽ. (59) je bliski rođak, brat od tetke ubijenog Gorana Đokića. Ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema.

On je živio u blizini ubijene porodice.

Riječ je o bivšem vatrogascu u penziji. G.DŽ. je, kako saznaje Informer iz istrage, unapred sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu.

Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.