Marko Pešić: Sve glasine o kovid infekciji mog oca su lažne

Marko Pešić: Sve glasine o kovid infekciji mog oca su lažne

Vijest da je otkazan kamp košarkšake reprezentacije Srbije zbog bolesti Svetislava Pešića donijela je brojne spekulacije.

Iz Košarkaškog saveza Srbije su naglasili da je problem upala grla.

Međutim mediji su pojedini tvrdili da popularni Kari ima koronavirus.

To je demantovao njegov sin Marko.

„Samo kratko obavještenje o zdravstvenoj situaciji mog oca… Nakon upale grla, ljekari su odlučili da će mu trebati stacionarni tretman antibioticima. Njegova situacija je stabilna i biće nadzirana narednih nekoliko dana. Sve glasine o kovid infekciji su lažne i obmanjujuće!!!”, napisao je Marko Pešić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.