Podgorica: Uništio ivičnjake nove obilaznice da ne bi vozio do kružnog toka (FOTO)
Foto: Facebook

Podgorica: Uništio ivičnjake nove obilaznice da ne bi vozio do kružnog toka (FOTO)

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković podijelio je na društvenim mrežama fotografije uništenih ivičnjaka skoro otvorene jugozapadne obilaznice vrijedne gotovo 16 miliona eura.

Kako je naveo ivičnjake je vjerovatno uništio neki pojedinac kome je predstvaljalo problem da vozi do kružnog toka, pa je tako sebi skratio put i uništio ono što su platili Podgoričani.

"Jugozapadna obilaznica vrijedna gotovo 16 miliona eura … plaćena novcem građana Podgorice … i onda se nadje neko da polomi (!) ivičnjake i uništi desetine hiljada eura vrijedan sistem za navodnjavanje, jer ga mrzi da vozi do obilžnjeg kružnog toka.Nekad mi se čini da sve što radimo nema ama baš nikakvog smisla", napisao je Vuković.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.